Info

Her kan kulturelle arrangementer og aktiviteter inden for blandt andet teater, musik, film, billedkunst, litteratur og foredrag søge om støtte fra Kulturelt Samråd.

Du kan søge om støtte eller underskudsgaranti til dit arrangement eller din aktivitet.

Der er fire ansøgningsfrister om året:
1. marts
1. juni
1. september
1. november

Bestyrelsen mødes kort efter hver ansøgningsfrist og vurderer ansøgningerne. Du får svar på din ansøgning hurtigst muligt herefter.

Info om persondata

Vejen Kommune har valgt at have en søgbar pulje, som Kulturelt Samråd forvalter, for at kunne understøtte det lokale kulturlivs aktiviteter.

Vi behandler dine personlige oplysninger som navn, mail og telefonnummer i forbindelse med din ansøgning til Kulturelt Samråd for at kunne kommunikere med dig om din ansøgning. Det er en nødvendig del af at kunne ansøge, at vi kan kontakte dig. Ved at ansøge til kulturelt samråd samtykker du til, at Vejen Kommune behandler kontaktoplysningerne om dig. Samtykket er frivilligt og kan trækkes tilbage, men så mister du muligheden for at søge midler fra Kulturelt Samråd.

Når du udfylder ansøgningen, bør du sætte dig selv på som kontaktperson, så du ikke oplyser personlige oplysninger på en tredjemand. Skriv ikke dit cpr-nummer.

Den dataansvarlige er Kultur & Fritid, Vejen Kommune, som kan kontaktes på kultur-fritid@vejen.dk. Vi arkiverer ansøgningen og dermed de personlige oplysninger og bruger dem i behandlingen af ansøgningen. Vær opmærksom på, at ansøgninger og dermed dine personlige oplysninger ligger offentligt tilgængeligt på www.vejen.dk/referater som bilag til referater.