Info

Her kan du indstille en kandidat til modtagelse af Kulturprisen.

Kulturprisen uddeles til Vejen Kommunes enkeltpersoner, grupper eller institutioner inden for de kulturelle genrer, for eksempel musik, sang, dans, litteratur, teater, film, kunst og museer.

Alle kan indstille en kandidat til modtagelse af Kulturprisen. Kandidaten skal være en borger, forening, organisation eller institution, som hører hjemme i Vejen Kommune. Prisen kan ikke søges; det vil sige, at du ikke kan indstille dig selv. Kandidater, der tidligere har været indstillet uden at modtage prisen kan indstilles igen.

Info om persondata

Kulturelt Samråd i Vejen Kommune har valgt at uddele Kulturprisen for at anerkende og påskønne den vigtige frivillige indsats i kulturlivet. Disse kulturelle ildsjæle er afgørende for kulturlivet.
I forbindelse med din indstilling af en kandidat til Kulturprisen behandler vi dine personlige oplysninger som navn, mail og telefonnummer. Det er nødvendigt for at vide, hvem der står bag indstillingen og om nødvendigt kommunikere med dig. Ved at indstille en kandidat til Kulturelt Samråd giver du dit samtykke til, at Vejen Kommune behandler kontaktoplysningerne om dig. Samtykket er frivilligt og kan trækkes tilbage, men så mister du muligheden for at sende en indstilling til Kulturprisen.
Når du indstiller en kandidat, skal du oplyse navn, mail og telefonnummer på dem. Skriv ikke dit eller andres cpr-nummer. Oplysningerne er nødvendige for, at vi kan kontakte kandidaterne, og oplysningerne behandles fortroligt.

Kulturelt Samråd vælger en modtager og inviterer hende/ham til overrækkelsen.

Den dataansvarlige er Kultur & Fritid, Vejen Kommune, som kan kontaktes på kultur-fritid@vejen.dk. Vi arkiverer indstillingen og dermed de personlige oplysninger og bruger dem i udvælgelsen af modtageren af Kulturprisen. Indstillingerne offentliggøres ikke i referater.